Tier 1 Vizesi

Tier 1 Vizesi (Üniversite Mezunu Girişimci) vizesine başvurabilmek için bu programa katılan bir İngiltere yüksek eğitim kurumu tarafından onaylanmanız gerekmektedir. Bu programda, İngiltere’de bir yıl boyunca kalabilirsiniz ve eğitim kurumunuz sizi onaylamaya devam etmek isterse, bu süreyi 12 ay daha uzatabilirsiniz.